“Lidija Vukićević je top, a CECA JE CECA” Halid Muslimović otkrio šta misli o poznatim damama

Beograd 12.06.2017. Snimanje emisija na Grandu, Halid Muslimovic, Ras foto Rajko Ristic

Jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike koji u posljednje vrijeme izaziva veliku pažnju javnosti svojim privatnim životom gostovao je u emisiji “Blic dan”.

Halid je govorio o svojim počecima, a dotakao se i činjenice da je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca na prostorima bivše Jugoslavije.

– Volio sam jako da pjevam i da sviram gitaru, a tada su bila kulturno-umjetnička društva, neke kafane…i tako sam išao i pjevao, a svi su mi se divili i na kraju sam snimio svoju prvu pjesmu i sve je krenulo – otkrio je Halid, pa se osvrnuo na činjenicu da su ga žene obožavale.

– Bio sam top zvijezda Jugoslavije i normalno je da su me žene voljele. I ja sam volio neke pjevačice i glumice…Iskren da budem, to sam rekao onako, ali dobro, kad sam bio klinac bilo ih je. Zorica Brunclik, Nada Topčagić, Vesna Zmijanac, ali imao sam ja neku zadršku. Od glumica Milena Dravić, Lidija Vukićević, one su zaista bile top. Vrhunske glumice i lijepe žene – rekao je Halid za Blic dan.

On je prokomentarisao i svoju popularnost.

– Nikada nisam bježao od popularnosti, volio sam da budem u toj gužvi, a to i dan danas traje. Radim posao koji volim. Evo sada, imao sam nastup pred 8.000 ljudi, a od toga je bilo samo 300 muškaraca – ispričao je Halid, a onda se osvrnuo na saradnju sa folk zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović koja je u svojoj emisiji Ceca šou otpjevala pesmu: “Idi moram da ti kažem” koju je snimila sa Halidom prije više od 20 godina.

– Čuo sam, ljudi su mi poslalo, šta da kažem – Ceca je Ceca! Ona je mlađa od mene i kada je krenula skrenula je pažnju na sebe. Trenutno nismo pričali o nekom novom duetu, ali svaka dobra pjesma i dobra namjera možda se i završi duetom. Ona je vrhunski pjevač, umjetnik, dobar čovjek – rekao je Halid, piše Blic.

 

 

Prethodni članakVučić: Međunarodna zajednica da se angažuje po pitanjima važnim za opstanak Srba
Naredni članakTrebinje: Otvorena izložba fotografija Drage Vejnovića