LENKA OTVORILA NOVČANIK MRTVE MAJKE I OTKRILA NJEN TAJNI ŽIVOT: “Sjedila sam na očnoj klinici u BG kada je pored mene sjela žena…”

Lenka Stević je otvorila novčanik pokojne majke i sledila se. Bila je spremna da tokom sređivanja stvari preminulog roditelja poslaže uspomene ali nije ni slutila da će nakon majčine smrti otkriti čitav jedan tajni život.

“Gledala sam u staro parče papira koje sam izvukla iz majčinog novčanika. To je bio dokument koji je sadržao ime moje majke, podatak o tome da je rodila dječaka, ali i prezime neke porodice i lokaciju koja je navedena kao Novi Pazar. Shvatila sam tada kada sam sklopila kockice da imam rođenog brata”, počela je svoju nevjerovatnu životnu priču Stevićeva.

Zaklela se tada da će dati sve od sebe da pronađe dječaka. Potraga je trajala godinama, a kako dugo nije imala sreće čak je razmišljala da kontaktira televizijske emisije ne bi li nekako došla do informacija o bratu. Ispostavilo se da je život najbolji režiser.

“Sjedila sam sa djetetom na očnoj klinici u Beogradu kada je pored mene sjela žena. Malo po malo, kroz razgovor sam shvatila da je iz Novog Pazara. Pomenula sam joj prezime porodice koje sam vidjela na parčetu papira, pitala da li ih možda poznaje. Kada je odgovorila potvrdno, pitala sam da li zna da li neko od njih ima sina rođenog te i te godine. Ispostavilo se da ne samo što poznaje tu porodicu, ona je njihov blizak prijatelj – i da, oni stvarno imaju sina čiji podaci se poklapaju”, u jednom dahu priča Lenka.

Lenka Stević
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Nekoliko dana kasnije žena koju je upoznala na klinici putovala je za Novi Pazar. U ruci je držala isto ono parče papira koje je Lenka našla u novčaniku. Stigla je pred kuću Kemala Dupljaka i udahnula duboko. Znala je da će mu tog dana zauvek promjeniti život.

“Rekli su mi da izađem u dvorište, da prijateljica moje rođake želi da razgovara sa mnom. Dok mi je saopštavala da imam sestru kao da mi je izmaklo tlo pod nogama. Meni su roditelji rekli da sam usvojen kada sam imao oko sedam godina ali nisam znao da imam sestru. Mislio sam da sam sam na svijetu. Bio sam toliko srećan da sam odlučio da je upoznam što prije”, ispričao je Kemal (47) u ispovijesti.

Susret Kemala i Lenke bio je buran, a otkrio je da im je sudbina bila mnogo sličnija nego što su mislili.

“Mama je napustila Kemala jer se tada razišla sa tatom, ali je kasnije i mene napustila. Pošto je otac radio van Srbije dala me je baki kod koje sam i odrasla. Kada je Kemal došao kod mene u Nikince da se upoznamo mnogo sam plakala, on toliko liči na mamu! Često sam mu čak i zavidjela jer je usvojen, barem je rastao sa porodicom koja ga je željela i voljela”, priča Stevićeva i dodaje “kao majka troje djece ne znam kako su mogli tako da nas razdvoje. Kao majka troje djece ne znam kako majka napušta svoje dijete”, zaključuje Lenka.

Brat i sestra su se na kraju upoznali, a Lenkin sin je čak bio u posjeti kod Kemala u Novom Pazaru i odatle se vratio pun utisaka. Nevjerovatno koliko život može da bude bolji kada ljudi ne gledaju jedni drugima u imena i porijeklo nego u srce. Tada čak i sudbina nema izbora nego da im da srećan kraj. Blic

Prethodni članakZvezda ima novog trenera, potpisao ugovor na tri godine
Naredni članakAKCIJSKA PONUDA NA NESTRO PETROLU U MOSTARU: Poklon uz svaku kupovinu najmanje 20 litara goriva