Lana Pudar: Hvala svima, ovo je i vaša medalja

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar oduševila je nastupima na FINA Svjetskom kupu u Kazanju.

Lana je u protekla tri dana izborila finale u disciplinama 50 i 200 metara leptir, a juče je u disciplini 100 metara leptir stigla i do bronzane medalje.

Njen uspjeh još jednom je učinio ponosnim  ljude u Mostaru i BiH, koji su Lani uputili veliki broj čestitki i poruka podrške, a sve to je rezultiralo i njenom zahvalom putem Instagrama, gdje je sumirala svoje nastupe na završenom Svjetskom kupu.

“Hvala Vam na bezbroj poruka i komentara podrške. Zaista sam svaki put posebno ponosna kada vidim koliko ljudima u mojoj državi znače moji uspjesi.

Pošto sam sa ozbiljnim trenažnim procesom krenula tek polovinom devetog mjeseca, nisam imala neka velika očekivanja na ovom takmičenju, ali drago mi je da se dobar rad u prethodnom periodu isplatio i što sam taj rad uspjela krunisati medaljom.

Veliko hvala mojim trenerima, mojoj porodici, svim mojim sponzorima, mojim profesorima na velikom razumijevanju koje imaju za mene, kao i svim mojim prijateljima. Ovo je i vaša medalja.

Za tri dana počinje seniorsko prvenstvo Evrope u Kazanu, gdje ću zabilježiti svoje prve nastupe na prvenstvu Evrope u seniorskoj konkurenciji. Svakako da ću se potruditi da ostvarim što bolje rezultate i opet Vas učinim sretnim i ponosnim”, napisala je Lana.

Prethodni članakGRADONAČELNIK ĆURIĆ: TREBINjE OPREDIJELjENO ZA PODRŠKU PRIVREDI
Naredni članakDodik: Kriza nije plod politike pojedinca, već politike s ciljem brisanja Srpske