Kremlj: Razgovor Putina i Bajdena poslovan, ali i šaljiv

MOSKVA – Razgovor između ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegovog američkog kolege Džozefa Bajdena, koji su vodili juče, bio je poslovan, ali su se čule i šale i duhovite opaske, rekao je novinarima pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov.

“Razgovor je trajao dva sata, zabilježili smo vrijeme. Predsjednici su razgovarali tačno dva sata u formatu zatvorene video konferencije”, izjavio je Ušakov, a prenosi ruska agencija TAS S.

“Razgovor je bio prilično otvoren i poslovan, ali istovremeno je bilo šala i razmjene duhovitih komentara. To je bio normalan razgovor između dvojice ozbiljnih lidera kada se diskutuje o ozbiljnim pitanjima i kada se pokreću osjetljive teme”, izjavio je pomoćnik ruskog predsjednika.

Prema njegovim riječima, lideri SAD i Rusije su napravili “nekoliko šala”, dodajući da “mudri ljudi” znaju kako da od duge fraze ili ideje naprave kratku, pretvarajući je u šalu.

Prethodni članakĐoković ide na Australijan open
Naredni članakŠest đaka prebačeno u druge škole: Disciplinske mjere zbog vršnjačkog nasilja u Nevesinju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)