KRALJEVSKA PORODICA KARAĐORĐEVIĆ PONOVO NA ODMORU U TREBINJU

Princ Filip Karađorđević i njegova supruga, princeza Danica, ponovo su sa trogodišnjim sinom Stefanom doputovali u Trebinje, gdje će provesti odmor.

Oni će, kao i ranije, i ove godine prisustvovati Slavi grada Trebinja, Svetom Preobraženju.

Ovoga puta su sa njima i majka i otac princeze Danice, Zorica Beba Marinković i Milan Marinković Cile, poznati srpski slikar čija će izložba za slavu grada biti otvorena u Muzeju Hercegovine.

Ovom prilikom će publici biti predstavljena 24 rada koja pripadaju zreloj fazi  Marinkovićevog stvaralaštva i moći će se pogledati u narednih mjesec dana.

Karađorđevići već šetaju ulicama Trebinja kojim se rado vraćaju, a, prema riječima princeze Danice, koja je inače grafički dizajner, cijela porodica obožava umjetnost, pa će uživati u ovom gradu.

Kraljevska porodica je po tradiciji odsjela u trebinjskom Hotelu Platani gdje se ljubazno pozdravljaju sa svima koji ih prepoznaju, a budući da je hotel smješten na uglu Dučićeve ulice i centralnog gradskog Trga slobode, sa čuvenom pijacom, samo iz ove bašte mogu neizmjerno uživati u živosti grada na Trebišnjici. Nasahercegovina

Prethodni članakOsmero mrtvih u prevrtanju autobusa u Mađarskoj
Naredni članakPREMINUO JEDAN OD NAJBOLJIH NJEMAČKIH FUDBALERA SVIH VREMENA: Gerd Miler otišao u vječnost