KRAJ SAGE Milinković-Savić napušta Lacio i zaradiće ogroman novac

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić će nastaviti karijeru u najvećem saudijskom klubu Al Hilalu.

Trenutno se dogovaraju poslednji detalji velikog transfera, a cijeli posao sa obeštećenjem i ugovorom bi trebalo da iznosi blizu 150 miliona evra.

Milinković Savić je već godinama najbolji igrač Lacija, često je bio želja većih klubova u prelaznim rokovima ali je gazda rimskog kluba Klaudio Lotito uvek bio tvrdoglav i nepopustljiv. Ovoga ljeta su se karte našle u rukama Milinković Savića i njegovog agenta Mateje Kežmana. Srpski vezista je ušao u posljednju godinu ugovora i Lacio više nije mogao da postavlja uslove. Bilo je jasno da će Srbin napustiti klub ovog leta i da će Lacio morati da ga proda ispod tržišne vrijednosti zbog situacije sa ugovorom.

Najveći i najbogatiji saudijski klub je Sergeju dostavio ponudu koja se ne odbija. Pregovori su trajali danima i prošlog vikenda ušli u završnicu. Ostaje da se dogovore još neki detalji ali prema informacijama Mozzart sporta, srpskog reprezentativca uskoro možemo očekivati na promociji u Rijadu. On će biti treće veliko pojačanje Al Hilal ovog ljeta.

Prethodni članakŠevčenko ne dolazi na klupu reprezentacije BiH
Naredni članakCesta Mostar – Nevesinje: Automobilom se zabio u zaštitnu ogradu