Košarac: Dodik i Srpska u raljama islamskih fundamentalista pod sponzorstvom ambasadora Marfija

Karikaturu od sudskog procesa protiv legalno i legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika vodiće Mirsad Strika, sudija sa bogatim iskustvom u procesima protiv srpskog naroda tokom rata, izjavio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara BiH i član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac.

Košarac je napomenuo da će “o tome ko je Mirsad Strika i kako dijeli ‘pravdu’ najbolje posvjedočiti montirani procesi iz ratnih devedesetih godina protiv Srba u Visokom, Zenici i okolini”.

– Nije se tada Strika libio da krivotvori presude i drugi sudski materijal u zadatoj misiji progona nad srpskim civilima. Da li se Strika sjeća Bobana Krajišnika, Vlajka Topalovića, Siniše Topalovića, Vukana Kuprešaka, Vojislava Ljepića, Novice Kisića, Јove Ljepića, Milorada Јovičića…?! Ili će mu u sjećanje vječno ostati urezan Osman Abdulaziz Kekić, kojeg je oslobodio krivice za pridruživanje stranim paravojnim formacijama i ratovanje na području Sirije? – upitao je Košarac.

Košarac je naglasio da “dirigovani politički progon protiv predsjednika Srpske danas vode oni koji su kroz različite oblike implementirali islamsku deklaraciju od 1992. godine, što je u praksi uvijek bilo potpomognuto međunarodnom zajednicom”.

– Namjera je da se u ovoj lakrdiji od postupka ponovo pozicioniraju oni koji su osvjedočeni srbomrzci i koji su uvijek bili protiv srpskog naroda. Naravno, uz svesrdnu pomoć i podršku “demokratskih” zapadnjaka na čelu sa ambasadorom Marfijem – rekao je Košarac.

Prethodni članak“ŠANTIĆEVE VEČERI POEZIJE” U MOSTARU VEČERAS OTVARA IVAN BOSILjČIĆ
Naredni članakČubrilović: Po planu teče izgradnja auto-puta Banjaluka-Prijedor