Katarina Grujić oplela po hejterima estetskih zahvata: Nemaju za botoks, pa pljuju nas

Gostujući u emisiji “ESTRADAnje” kod voditelja Milija Čolića muzička zvijezda se nije libila da iskaže svoj stav o ljudima koji kritikuju one koji se njeguju i posjećuju plastičnog i estetskog hirurga.

“To su oni ljudi koji vam kažu: ‘Nekada ste bili ružni, a sada ste lepi.’ Ja se pitam šta njih briga, jer u tom slučaju, meni će dete biti ‘ružno’, a ne njima”,  duhovito objašnjava Grujićeva dajući akcenat na činjenicu da svako sa svojim tijelom i novcem može da radi šta želi.

Kaća je u razgovoru s Milijem otišla i korak dalje, pa je bez ustručavanja po spisku navela šta je sve mijenjala na sebi i naglasila koji dio svog lica nikada neće korigovati.

“Operisala sam grudi i, što se popularno kaže, napumpala sam usta, ali nisam preterala. Sa Instagrama nisam obrisala nijednu fotografiju od pre 10 godina, pa svako može da vidi kako sam izgledala pre. Razlika je možda u jednom kubiku više. Čula sam i da su neke koleginice pričale da imam velike uši. Da sam iskompleksirana, prvo bih njih operisala, ali ja volim svoje velike uši, ne da bih bolje čula, već da bih mogla da poletim ako mi se negde ne dopada”,  uz širok osmjeh poentirala je pjevačica.

Katarina se osvrnula i na svoj brak sa fudbalerom Markom Gobeljićem, koji zbog poslovnog angažmana u Atini trenutno tamo i živi, pa naglasila da bi se preselila kod njega, ali da joj obaveze to ne dozvoljavaju.

“Trenutno smo razdvojeni, ali koristim svaki slobodan trenutak da sa ćerkom Katjom otputujem kod njega. Mi smo donekle navikli na ovu situaciju i kada smo ovde, jer ja pevam vikendom, on je zbog fudbala često u karantinu, tako da ova situacija nije šokantna. Naravno da bih se preselila u Atinu, ali sada imam dosta obaveza ovde. Mnogo nastupam, tu je i Nova godina, a spremam i svoj drugi studijski album, koji jedva čekam da predstavim publici”,  kaže pjevačica i priznaje da ju je majčinstvo promijenilo u smislu da joj ništa nije važnije i bitnije od ćerke i braka.

Kaća Grujić je u predstavljaju ispravila voditelja, pa je objasnila zašto joj je važno što je nakon udaje zadržala svoje i dodala muževljevo prezime.

“Za javnost sam Grujić, a u dokumentima mi piše Grujić Gobeljić. Moj otac ima dve ćerke i bio je srećan što sam to uradila. Tatina sam mezimica i baš je ponosan što sam ostavila i devojačko prezime”,  objasnila je poznata pjevačica.

Prethodni članakVučić, Milatović i Kovačevski zapjevali u kafani (VIDEO)
Naredni članakInspekcija u Sarajevu uklonila Prajm iz prodaje