Karleuša: Zli ljudi, prestanite da me mrzite, dobit ćete rak od stresa

Pjevačica Jelena Karleuša redovno se oglašava na svom Instagramu, a sada je novom objavom ponovo podigla prašinu na toj mreži.

Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim “hejterima”, a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju.

– Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobit ćete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zaboli za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratitelja (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsjećate koliko sam najljepša i najbolja – napisala je Jelena i dodala:

– U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lijep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja ljepota liječi, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lijepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri sretni zbog mogućnosti – poručila je.

Inače, Jelena je tokom jučerašnjeg dana napala kolegu Milana Topalovića Topalka zbog fotografije iz lova.

– Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram – napisao je on, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

– I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVIJEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi??, napisala je JK iz uz to mu opsovala majku.

Prethodni članakOn je najinteligentniji čovjek na svijetu! Ima 11 godina i IQ viši od Ajnštajna
Naredni članakKIŠA NAPRAVILA HAOS U MOSTARU: Rijeke teku ulicama