JOVANE NEMA VEĆ PET DANA

Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru.

I petog dana od nestanka, o Jovani i dalje ne postoje nikakve informacije. Njen nestanak je prijavljen policiji koja je pokrenula istragu, a za Jovanom je raspisana potjernica.

Jovanine ćerke nešto prije 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primijećena, tri dana poslije nestanka.

Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primijetio kraj magistralnog puta Zlatibor – Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane “El Paso”, popularnog “kaubojskog grada”. Međutim, dojava je bila lažna.

Ispostavilo se da je dojava lažna. Policija je sve provjerila, međutim, nažalost, nisu je našli – kaže za Novosti Jovanina ćerka LJiljana Simić.

Društvenim mrežama proneo se apel svim ljudima dobre volje koji su na Zaltiboru i okolini i koji se mogu uključiti u potragu za nestalom Nišlijkom. Kako ističe LJiljana, već se javilo dosta ljudi.

– Napravili smo grupu za sve dobrovoljce, javilo se dosta ljudi. Čekamo još neke informacije iz policije, kako bismo mogli da se organizujemo što prije i da krenemo u potragu – otkriva Jovanina ćerka za Novosti.

– Nadamo se najboljem – zaključuje LJiljana.

Podsjetimo, kako je LJiljana juče otkrila, Jovanin telefon lociran je u cijevima za vodovod preko puta Nisove pumpe na izlazu iz Zlatibora.

Telefon je pronašao neki čovjek, koji ga je i upalio, pa je ga je policija odmah locirala – rekla je LJiljana.

Policija pretražuje teren

Kako prenose mediji, policija pregleda snimke sa sigurnosnih kamera u Ulici Save Stanojčića na Zlatiboru, gdje je stan iz kog je Jovana Marjanović u srijedu oko 20 sati izašla u šetnju i više se nije vratila. U pitanju je iznajmljeni stan koji su Jovana i njen partner zakupili prije dva-tri mjeseca, kada je firma u vlasništvu nestale Nišlijke kao podizvođač dobila posao na podizanju jednog građevinskog objekta.

Policija je razgovarala i sa mještanima ovog dela Zlatibora i pročešljala okolinu. Pretražen je i pojas preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, blizu kružnog toka na ulasku u turistički centar, gdje je u četvrtak ujutro nađen njen telefon.

U trenutku nestanka Jovana je na sebi imala monton kamel boje, pamučne crne trenerke, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na broj 060 5576764, ili na neki od dole navedenih brojeva.

Prethodni članakVojislav Šešelj poslao vijenac na sahranu Mladenu Naletiliću Tuti
Naredni članakBećković: Srbi u BiH su uvijek uspijevali da se izbore za svoju slobodu