“Jedno oko plavo, drugo zeleno” Košulja Marije Šerifović IMA JAKU SIMBOLIKU i tiče se njenog sina

Marija Šerifović u decembru prošle godine postala je majka uz pomoć surogat majke.

Marija Šerifović u emisiji “Amidži šou” pričala je o sinu Mariu, kao i iskustvo sa surogat majčinstvom, a ni majica koju je nosila u emisiji nije prošla ne zapaženo, pa ju je voditelj pitao da li print na košulji simbolizuje majku i sina.

– Jeste… Mario je smeđ! Jedno oko je plavo, drugo zeleno, nešto mu se te oči mijenjaju. Baka mu je imala takve oči – počela je priču Marija, prenosi Blic.

A na pitanje kako se snalazi u ulozi majke rekla je:

– Sjajno, rekla bih! Možda je bolje da ja ne govorim o tome, već svi ovi ljudi oko mene i ove silne majke. Meni je sjajno, meni je super! Imam jednu fotografiju iz Los Anđelesa, Mario ima možda 70 sati, ja ležim na leđima, prekrstila ruke i gledam ovako u njega i slušam Konstraktu “I šta ćemo sad?!”. Sve šale na stranu, stvarno uživam u svakom danu, svakoj sekundi i vazda mi zauvijek nedostaje, to majke znaju tako da, požurimo – istakla je, a posebno je zanimljivo to da niko, dok Marija nije obelodanila da je dobila sina, nije znao na kakav se korak odlučila.

Marija se osvrnula i na to što je njeno iskustvo privuklo mnogo pažnje.

– Zašto bi neko trebalo da zna?! To je isključivo lična stvar, visoko-intimno-privatne prirode. Razmišljala sam da li uopšte ima potrebe bilo šta bilo kome uopšte da kažem, šta se koga to tiče, ali onda bi vjerovatno još veće ludilo bilo da me vide sa djetetom koje ima tri, šest godina, da mi kaže: “Mama”. Željela sam da sačekam da se sve završi, da sve bude, što bi babe rekle, živo i zdravo. Onda smo to objavili, onda je to u Srbiji bio šiz nekih mjesec dana, potpuni, ali, Bože moj – istakla je.

Prethodni članak“Oduzeta mi je prilika da budem srećna” Šejla Zonić se ponovo oglasila o POBJEDNIČKOM KONCERTU u Sanskom Mostu
Naredni članakAjzea Kenan potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom