JEDINSTVO NARODA JEDINI PUT: Milimir Vujadinović čestitao Srbima u Mostaru – Srbija čvrsto stoji uz našu zajednicu

Na prvim lokalnim izborima nakon dugog niza godina u Mostaru, pripadnici srpskog naroda su ušli u lokalni parlament.
Milimir Vujadinović, predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu NSRS, je rekao da je i pored svih prepreka koje su stavljane pred njega, srpski narod dobio autentične političke predstavnike i da je time ostvareni izborni uspjeh veći.

– Pokazalo se, po ko zna koji put, da je jedinstvo naroda jedini mogući put za postizanje rezultata.  Država Srbija, njen predsjednik Aleksandar Vučić i njena Vlada su nesebično i godinama stajali uz srpsku zajednicu u Mostaru, pomažući održivi povratak i opstanak Srba u dolini Neretve. Ta pomoć je doprinosila i razvoju cjelokupnog Mostara i svih drugih zajednica koje žive u tom  gradu – rekao je Vujadinović.

On je rekao da će, kao i do sada, Republika Srbija čvrsto stajati uz našu zajednicu u Mostaru pomažući joj da opstane i postane sastavni dio suživota i razvoja grada, a samim tim i razvoja regiona.

– Sve čestitke za izborni rezultat listi ,,Ostajte ovdje – zajedno za naš Mostar”, a srpskom narodu sretan politički povratak u institucije na mjestu koje je za naš narod od posebnog značaja – u samom srcu srpske kulture u Hercegovini – zaključio je Vujadinović. Novosti.rs