JAVNA RASPRAVA O NACRTU BUDŽETA OPŠTINE NEVESINjE 17. DECEMBRA

Odjeljenje za finansije Opštine Nevesinje poslalo je obavještenje svim zainteresovanim građanima da Opština organizuje javnu raspravu o Nacrtu budžeta opštine Nevesinje za 2022. godinu.

Javna rasprava za predstavnike mjesnih zajednica, udruženja građana i organizacija i za sve zainteresovane građane Nevesinja će se održati u Velikoj sali Skupštine opštine Nevesinje, u petak, 17. decembra sa početkom u 17:00 časova.

Građani se pozivaju da prisustvuju raspravi i svojim pitanjima, komentarima i sugestijama doprinesu kvalitetu diskusije.

“Cilj ove rasprave jeste uključivanje javnosti u donošenju odluke o trošenju novca iz budžeta opštine u 2022. godini, kao i određivanje prioriteta u finansiranju kapitalnih i drugih projekata. Javna rasprava o budžetu je sastavni deo aktivnosti donošenja Nacrta budžeta i zaključci sa ove rasprave biće uzeti u obzir prilikom donošenja Odluke o budžetu za 2022. godinu”, navode iz Opštine Nevesinje.

Dokument Nacrta budžeta opštine Nevesinje za 2022. godinu može se preuzeti sa službene interent stranici Opštine Nevesinje (www.opstinanevesinje.rs.ba).

Prethodni članakBekuta potvrdila da će za Novu godinu nastupiti u Trebinju, a nakon toga i u Banja Luci
Naredni članakDekodiranje aplikacije “Skaj” dovelo do rekordne zapljene narkotika: “Bijelo” dominira na balkanskoj ruti