“Ja VARAM ŽENU i dan danas” Mile Kitić priznao da je više puta supruzi bio nevjeran, pa raskrinkao “ljubavne izlete” svojih kolega

Pjevač Mile Kitić već decenijama je u slobodnom braku sa pjevačicom Martom Savić, a više puta je priznao da joj je bio nevjeran.

Mile Kitić je čak jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

– Ne postoji grad gdje nisam imao djevojku, imao sam jednom 10 odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam – rekao je Kitić.

Pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

– Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne “izlete“. Jedno 80 odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lijepu ženu, pa što ne bi. Te žene su “usputne stanice – rekao je on, piše Blic.

Mile nikada nije krio da ima kćerku iz prvog braka, a o njoj je jednom prilikom i javno govorio.

– Oženio sam se mlad, imam kćerku iz prvog braka. To nikada nisam htio da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam htio da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje djece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju – rekao je on svojevremeno u emisiji “Premijera”.

 

 

Prethodni članakGacko: Koncert Natalije Todorović i Vlade Danića
Naredni članak“Moje posljednje 3 vezu su trajale 16 godina” Rada Manojlović ISKRENO O LJUBAVI, priznala kakvog sada želi