IZBORI 2020: Petrović očekuje 21 odborničko mjesto, Ćurić 70 odsto glasova

„SNSD uz podršku svih koalicionih partnera, očekuje 21 odbornika u novom sazivu Skupštine“, poručio je na otvaranju izborne kampanje Luka Petrović, nosilac liste ove stranke za odbornika u Skupštini grada Trebinja.

Predstavljajući izbornu listu za odbornike u Skupštini grada, Petrović je istakao da Trebinje zaslužuje kulturno i dostojanstveno ponašanje svih učesnika u ovoj kampanji.

„Naš zadatak je da u ovoj kampanji priđemo ljudima, ukažemo im na sve ono što smo radili u prethodne četiri godine i da kažemo šta ćemo raditi u narednom periodu. Iz prethodne platforme smo realizovali više od 95 odsto obećanja, a očekujemo da ćemo realizovati visok procenat obećanja datih u novoj platformi 2020 – 2024 godina. Okupljeni za Trebinje, okupljeni za RS“, poručio je Petrović.

Iz SNSD-a su poželjeli puno sreće na predstojećim izborima koalicionim partnerima i svim političkim subjektima.

Lijepljenjem prvog plakata kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić danas je počeo kampanju za lokalne izbore 2020.

Ćurić je istakao da očekuje 70 odsto glasova za gradonačelnika Trebinja.

„Period kampanje ću iskoristiti da predstavim građanima šta smo to uradili u prethodnom periodu i da nove projekte koje imamo za naredni period, prezentujemo u novoj platformi“, rekao je Ćurić.

On je dodao da treba da se naoružaju strpljenjem, jer su, kako je istakao ljudi koji su prepoznatljivi da sve riješavaju u miru.

„Trebinje je gospodstven grad. Mi hoćemo da se dokažemo djelima. Očekujem da kampanja prođe u najboljem redu, miru i dostojanstveno“, naveo je Ćurić.

Ćurić je poželio sreću svim učesnicima ovogodišnje izborne kampanje.Radiotrebinje