Izaberite svoj savršen fitnes sat iz Galaxy Watch 6 serije

Fantastični pametni satovi na rate u m:tel ponudi

Moderno tehnološko čudo na ruci, Samsung Galaxy Watch 6 je sat koji će vas najbolje upoznati i pratiti vaš fizički napredak.

Sa naprednim treningom za spavanje Galaxy Watch 6 pomoći će vam da razvijete zdrave navike za bolji san. Dobri dani počinju odmornim noćima, zato utvrdite kvalitet vašeg sna i poboljšajte ga.

Pri vježbanju postavite svoje ciljeve i dobijajte savjete. Pratite svoj napredak, Galaxy Watch 6 prepoznaje preko 90 vježbi a neke od njih prepoznaje i bilježi automatski kao što su trčanje, hodanje, čak i vožnja biciklom.

Dizajniran da izdrži i najzahtjevniji tempo, Galaxy Watch 6 pružiće vam sve važne informacije na ultra izdržljivom ekranu od safirnog kristalnog stakla, spremnim za kišu ili sunce.

Od omiljenih karakteristika izdvajamo rotirajući okvir za lako upravljanje aplikacijama, opcije monitoringa srca i indeksa tjelesne mase te besprijekornu povezanost da zovete, šaljete poruke, slikate i puštate muziku sa ručnog zgloba.

U m:tel ponudi izaberite model prema vlastitom stilu, sportsku Galaxy Watch 6 ili klasičnu Galaxy Watch 6 Classic varijantu sa manjim ili većim ekranom. Izaberite omiljenu boju ili sliku kako biste dizajnirali pozadinu ekrana i vaš pametni sat učinili jedinstvenim.

Više informacija o Galaxy pametnim satovima potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

Prethodni članakPožar zahvatio Elektrokrajinu
Naredni članakCvijanović: Dodik meta političkog progona; Pravosuđe u funkciji političkog obračunavanja