ISPRAĆAJ MARTINE I NJENA 2 SINA Sanduci majke i dječaka jedni do drugih

Porodica, rodbina i prijatelji došli su na groblje u Bačkom Petrovcu da se oproste od Martine P.S. i njena dva sina.

Scena na groblju slama srca. Sanduk u kojem se nalazi tijelo Martine nalazi se u između, dva sanduka u kojima su mališani koji su preminuli od posljedica trovanja.

Članovi Martinine porodice su u suzama.

Marina je u petak uveče sa suprugom Lavom skočila sa solitera u novosadskom naselju Liman. Dan kasnije policija je našla tijela njihova dva sina. Prvi rezultati obdukcije pokazali su da su djeca umrla nakon trovanja.

Podsjećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva djeca, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja vječni život.

Kako piše Telegraf, policija je u kući na zidovima gdje su Martina i Lav živjeli sa djecom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Zaplijenjena je i računarska oprema, koja se trenutno vještači, saznajemo iz dobro obavještenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

Prethodni članakCvijanović: Današnji svjedoci izvedeni samo kako bi se fingirao sudski postupak (VIDEO)
Naredni članakPutin: Srbi vijekovima bili najpouzdaniji saveznici Rusije