ISPLIVALI DETALJI HORORA U ATINI: Navijači Dinama UBILI navijača AEK-a (22) višestrukim ubodima NOŽEM, 17-godišnjak se bori za život! VIDEO

Grčki mediji otkrivaju detalje stravičnih nereda koje su u ponedeljak kasno uveče u Atini izazvali huligani zagrebačkog Dinama.

Dvadesetdvogodišnji navijač AEK-a preminuo je od višestrukih uboda nožem koje je zadobio tokom teškog incidenta koje su izazvali huligani Dinama ispred stadiona grčkog kluba.

Grčki mediji prenose da je u nasilnim incidentima povrijeđeno još osam osoba, među kojima je i jedan 17-godišnjak koji se trenutno bori za život. Hospitalizovano je pet Hrvata i tri Grka.

Jake policijske snage izašle su na lice mjesta kako bi suzbile incidente. Čak 96 navijača je privedeno kako bi se indentifikovao počinilac stravičnog ubistva i razjasnili detalji slučaja.

Stravični događaji počeli su u ponedeljak kasno uveče kada su navijači Dinama koji su automobilima stigli iz Hrvatske napravili haos u “Novoj Filadelfiji”.

Javnost u Grčkoj pita se kako je moguće da je toliki broj navaijača Dinama uspio da stigne do Atine, a da ga na tom putu nisu zaustavile policijske snage koje su znale da je UEFA zabranila prisustvo gostujućih navijača.

Huligani su ispred stadiona AEK-a lomili sve redom i udarali ljude koji su im se našli na putu. Pokušavali su da upadnu na stadion koji je bio zatvoren. Prestravljeni ljudi zatvarali su radnje oko stadiona kako bi se zaštitili od huligana.

Po informacijama koje kruže društvenim mrežama huliganima Dinama navodno su se pridružili i navijači Panatinaikosa, pa su zajedno napali pristalice AEK-a koje su bile kod stadiona svog kluba.

Prethodni članakSkandal u Zadru: Medicinske sestre se opijale tokom smjene i sve objavile na Instagram
Naredni članak“BEBE DŽINOVI” Pavle nije najveće dijete rođeno u Srbiji, rekord drži mališan koji je na svijet došao prije 35 godina (FOTO)