Inspirišite se vrhunskim performansama uz Huawei Nova 9 modele

U m:tel bogatoj ponudi uređaja uz Pretplata Top tarifu odaberite modele iz serije
Huawei Nova 9

Pretplata Top tarifa donosi vam neograničene razgovore i poruke prema svim mrežama u BiH i u romingu regiona Zapadnog Balkana, te 25 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i u romingu regiona Zapadnog Balkana. Ovog mjeseca spojite Top tarifu sa sjajnim uređajima iz Huawei serije Nova 9 i uživajte u vrhunskim performansama.

Sa Huawei Nova 9 telefonom istaknite se savršeno elegantnim dizajnom i obezbijedite vrhunske fotografije koje naprosto oživljavaju na velikom ekranu sa više od milijardu boja i visokim kontrastom.

Huawei Nova 9 otkriva nove mogućnosti u slikanju sa 50 MP ultra vision kamerom i velikim senzorom za 40% više unosa svjetlosti. Ugrađena vještačka inteligencija obezbjeđuje veći broj piksela i kristalno jasne fotografije kad god poželite.

Zahvaljujući prednjoj kameri visoke rezolucije od 32 MP, Huawei Nova 9 će vam pomoći da snimite realističnije boje, bogatije detalje i da dobijete izuzetne selfije.

Osim odličnih fotografija, snimajte i nevjerovatni 4K video sadržaj. Kontinuirano snimajte prednjom i zadnjom kamerom ili prebacujte snimanje sa jedne na drugu i kreirajte jedinstvene snimke.

Sa Huawei Nova 9 telefonom uvijek ćete biti spremni za polazak. Baterija od 4300 mAh brzo se puni sa 66 W Huawei SuperCharge punjačem koji omogućava 60 % napunjenosti za samo 18 minuta.

Uz m:tel Pretplata Top tarifu ovaj savršeni telefon može biti vaš uz mjesečnu ratu od 18,50 KM.

 

Prethodni članakSrbija ostaje bez ruske sirove nafte
Naredni članakTeška nesreća: Poginuo mladi policajac