“Imao sam 16 godina kad sam počeo da zarađujem” Haris Džinović otkrio čime se sve bavio u životu

Haris Džinović (69) kaže da je u mladosti kopao kanale, prodavao novogodišnje čestitke, te da je talenat presudio da se posveti muzici, a ne fudbalu koji je toliko volio.

Imao sam 16 godina kada sam počeo da zarađujem. Tada sam svirao u jednom folklornom društvu i za to primao platu, ali sam se istovremeno bavio raznim drugim poslovima. Čistio, kopao kanale, ma svašta sam radio u životu. Čak sam prodavao i novogodišnje čestitke. Kupovao sam ih u Italiji i onda ih ovde preprodavao – ispričao je Haris.

Kaže, taj period ostao mu je u lijepom sjećanju, prenosi Telegraf.

– Bilo je tu lijepih para. Od tih poslova sam skupljao novac za skijanje – dodao je pjevač.

– Talenat je presudio da se fokusiram na muziku. Govorili su mi da treba da se posvetim pjevanju, ali ja sam tada više volio fudbal i on me je nekoliko godina odvlačio od pjevanja. Međutim, vratio sam se muzici jer nisam bio dovoljno talentovan da bih postao uspješan fudbaler. Nisam bio predodređen za to. Odlučio sam se za ono što mi je lakše i veći merak, a donosi mi sigurniju budućnost i veću zaradu – istakao je Džinović.

Podsjetimo, pjevač je nedavno sa suprugom Melinom pravio veliko slavlje, povodom useljenja u novu vilu od čak 900 metara kvadratnih.

U istu je navodno uloženo oko dva miliona evra.

Prethodni članakDOBIJA PIKSIJEV POZIV Svilar na golu reprezentacije Srbije
Naredni članakVacap upozorava korisnike: Nalozi će biti obrisani ako na telefonu imate ove aplikacije