IDEŠ LI RODE? Srpska pred Sudom BiH 1. septembra (VIDEO)

U petak, 1. septembra, ispred Suda i Tužilaštva BiH, u 18 časova, održaće se mirni protest pod nazivom „Srpska pred sudom“.

“Nema života bez slobode, ni sreće bez pravde. Tvoja sloboda i pravda imaju ime i prezime! Republika Srpska! Sloboda i pravda su u svakoj tvojoj borbi i u svakoj borbi tvoje majke i oca, djeda i pradjeda. Bez slobode i pravde, nema pravog čovjeka. Za pravdu i slobodu su se borii i pobjeđivali svi tvoji i svi naši. Zato danas ustani, jer danas našem narodu, tvom narodu, ponovo žele da oduzmu slobodu i zarobe pravdu. Ustani sa svojim narodom koji danas u miru, naoružan istinom i voljom da sačuva Republiku Srpsku još jednom pokazuje da ne postoji linija, međa i granica koja može zaustaviti borbu za pravdu i da ne postoji strana sila i domaća izdaja koja može stati na put našoj volji da budemo slobodni”, navodi se u spotu.

“Budi predstavnik svog prezimena, loze i predaka, na saboru pravde kod Suda i Tužilaštva BiH u Sarajevu 1. septembra 2023. Srpska je danas pred Sudom. Ideš li rode”, dodaje se.

 

Prethodni članakTrebinjcu oduzeli automobil, napravio 20.682 KM kazni
Naredni članakOLUJA U TREBINJU Obilna kiša sručila se nad grad, jak vjetar nosio sve pred sobom