Hrvatski mediji o srpskim špijunima spavačima: “Najviše ih ima u Podunavlju”

Nikola Kajkić, poznati pripadnik MUP-a Hrvatske nedavno je komentarisao aktuelna politička događanja u Hrvatskoj.

U podkastu “Mrežnica” Kajkić je komentarisao koliko je navodno srpskih špijuna po Hrvatskoj. Konstatovao je kako ih je jako puno.

“U Vukovaru, u restoranu, ja, Šima Merčep i Rajko Šukara iz Trpinje, Srbin. I prijateljski ručamo i razmjenjujemo iskustva i tako dalje”, ispričao je Kajkić.

“Nakon 14 dana čovjek ide u Novi Sad jer mu je kćerka tamo udana, na Bačkoj Palanci u stranu – BIA (Bezbedno Informativna Agencija). Odmah lisice i fotografije di priča i sjedi sa mnom. Znate tko je slikao? Dostavljač iz Negoslavaca koji je tada radio u jednom restoranu!”, kazao je Kajkić.

Na pitanje gdje je BIA trenutno najmoćnija, Kajkić je odgovorio da je najmoćnija u Hrvatskom Podunavlju. “Od službe mislim da se najviše involvirala u MUP-u kroz građane Republike Hrvatske srpske nacionalnosti. “Oni čekaju da se dogodi nešto. Čekaju da se situacija u Ukrajini razvije i da Rusija krene korak naprijed, onda oni kreću… A onda nam se ne piše dobro”, rekao je iskreno.

Zaključeno je kako u sistemu MUP-a ima “spavača”. “Da, BIA-inih spavača. Sto posto ih ima”, rekao je Kajkić, a voditeljica ga je upitala ima li ih na nekim visokim funkcijama. “Ima. I kroz političku strukturu su se involvirali, kroz vlast SDSS-a i HDZ-a”, zaključio je Kajkić. U ostatku intervjua Kajkić je opisao kako smatra da “Ne postoji veće zlo u modernoj Hrvatskoj od HDZ-a i Pupovca”.

direktno.hr
Prethodni članakNešić: Ministarstvo bezbjednosti nastaviće da bude predvodnik evropskog puta
Naredni članakNikšić: Pokazali smo da upornim razgovorom možemo savladati i najteže prepreke