Hrvati večeras biraju predstavnika na Evroviziji, a ovi momci imaju najviše šanse: Niko nema pojma o čemu pevaju, ali je njihova energija zarazna

23.02.2024., HRT, Zagreb - Konferencija za medije s kandidatima koji su prosli u finale Dore. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Večeras je finale Dore 2024. godine na kojoj će Hrvatska izabrati svog 29. predstavnika na Evroviziji.

Kladionice i publika najveće šanse daju Baby Lasagni koji se publici predstavlja pjesmom „Rim Tim Tagi Dim.“

Autor numere i stihova je sam Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić. Takođe, sav ostali posao oko pjesme u studiju je Baby Lasagna napravio sam, a spot je radila njegova djevojka Elizabeta Ružić.

Pjesma „Rim Tim Tagi Dim“ privukla je pažnju zaraznom energijom, kao i dramatičnim nastupom, pa su mnogi pomalo zanemarili tekst, pogotovo zato što je izvorno napisan na engleskom jeziku.

U ovoj numeri Baby Lasagna pjeva o odlasku sa sela u grad, o tome kako je prodao svoju kravu i da će mu najviše nedostajati njegove mačke.

U jednom momentu Baby Lasagna izgovara i stih: „Zbogom mama, zbogom tata, mjau, mačko, molim te, mjaukni i ti meni“.

Zanimljivo je i to da im kladionice već predviđaju visoku poziciju na Evroviziji u Malmeu koja je zakazana za početak maja.

FOTO: Printscreen

Naime, Baby Lasagna, odnosno Hrvatska, trenutno se nalaze na trećoj poziciji, dok su ispred njih samo Italija i Ukrajina.

Prethodni članakUbijen reprezentativac Srbije Stefan Savić
Naredni članakŽene koje su prekršile drevni kod i ušle na Svetu goru – od carice Jelene do misice Evrope