HIT SNIMAK IZ NEUMA: “Prosječan bračni par na ljetovanju”

Koliko vremena je potrebno za dobru fotografiju sa mora, znaju samo oni parovi koji su zajedno otišli na godišnji odmor. Jer, dok su dame strpljive i vole da lijepo izgledaju na fotografijama, muškarci većinom fotografisanju pristupaju ležerno sa stavom “ma, može da prođe”.

Ipak, da bi slika bila savršena “fotograf” mora dobro da se pomuči dok “model” pozira. Najbolji dokaz toga je snimak sa TikToka nastao na ljetovanju u Neumu, a na kojem se vidi kako par pokušava da napravi idealnu sliku. Tačnije, dok djevojka traži savršenu pozu, momak je u stopu prati sa kamerom telefona, pokušavajući da ispuni “zadati” zadatak.

Neum
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Snimak pod nazivom “Prosječan bračni par na ljetovanju” momentalno je postao viralni hit, jer, dok je dama išla tamo-vamo muškarac je strpljivo pratio svaki njen korak. Nakon iscrpnog slikanja, dama je uzela telefon u ruke da pogleda minuli rad umetnika, a sudeći po izrazu lica, nije bila baš najsrećnija svojim slikama sa obala Jadrana.

“Garant nije zadovoljna slikama”

Na kraju se ne zna da li su bili zadovoljni krajnjim ishodom fotošutinga, ali su sudeći po komentarima, dobro zabavlili korisnike društvenih mreža.

 

@malidivlja6

prosecan bracni par na letovanju #tiktok #balkanmusic #djani #bracnizivot #viral #viralvideo #foryoupage #foryou #fypシ

♬ Balkanac – Đani

“On je presladak”, “On da slika, ona da objavljuje”, “I garant je nije dobro uslikao”, “I na kraju tako slika da mi od slika ne ostane ni s”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod viralne objave.

Kurir.rs/Novosti/Tik Tok

Prethodni članakU NEVESINJU PALO 65 LITARA KIŠE PO METRU KVADRATNOM
Naredni članakDodik: Šmit dio podvale srpskom narodu s ciljem da nestane Republika Srpska