HAPSILA GA ŽANDARMERIJA: Trebinjac pravio haos, pa vrijeđao i prijetio policiji

Uz pomoć Jedinice žandarmerije u Trebinju je policija uhapsila S.B. koji je prvo lomio svari po kući, a zatim vrijeđao i prijetio policajcima, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, lišili su slobode lice inicijala S.B. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

”Naime, dana 26.04.2022. godine oko 20,10 časova, Policijska stanica Trebinje je zaprimila prijavu da lice inicijala B.S. galami te da lomi stvari po kući u kojoj se nalazilo sa članom svoje porodice. Izlaskom na lice mjesta policijskih službenika, lice inicijala S.B. je odbilo da otključa ulazna vrata nakon čega je uputilo pogrdne riječi policijskim službenicima, kao i prijetnju putem telefona. Na osnovu Naredbe suda policijski službenici Policijske stanice Trebinje zajedno sa Jedinicom žandarmerije, izvršili su pretres kuće i pomoćnih prostorija koju koristi lice inicijala S.B. te isto lišili slobode.
Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinje slijedi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ‘Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje’, naveli su iz policije.

 

 

Prethodni članakSTRAVIČNA NESERĆA: Mladić vozilom udario u zid, pa poginuo na licu mjesta
Naredni članakHoće li ga poslušati: Saša Matić poručio Severini da “nađe novu ljubav” (VIDEO)