Građani Trebinja Vukanoviću: Tebe ćemo prvog provozati

Na adresu Herceg Televizije, stiglo je pismo građana Trebinja koji su ogorčeni ponašanjem narodnog poslanika Nebojše Vukanovića oko izgradnje aerodroma u Trebinju.

Herceg Televizija objavila je pismo koje prenosimo:

“Ministar tuđih poslova Nebojša Vukanović obišao je  lokaciju budućeg aerodroma u Mionićima i razgovarao sa mještanima ovog hercegovačkog sela.
U svom maniru stigao je u selo s jednom namjerom – iskritikvati i minirati projekat koji je tek započet, izmanipulisati stanovništvo i na svom video blogu od novog skandala zaraditi koju stotinu dolara – GEJTSOVIH podrazumijeva se.

I tako izgleda opis posla novog ministra. Obilazi, kritikuje, osuđuje, kleveće, nipodaštava, poziva na linč….
Nema šta, vrijedan je ministar koji cijeli svoj život posvećuje smješkajući se oku kamere, namještajući frizuru i sijući negativnu energiju kakve god se teme lati.
Nije mu važno što su iza projekta aerodroma stali Vlada Republike Srpske i Srbije, tobože nije čuo za niz ozbiljnih sastanaka, formiranje operativnih timova, projekat, novac koji je obezbijeđen i sve pripremne radove koji su planirani s jeseni.


Pa sve i da nije…
Normalan bi čovjek, čitaj svaki skeptik, rekao hajde da im damo priliku i vjetar u leđa. Hajde da vidimo gdje će to biti, šta će biti, ko će praviti, ko će od toga imati koristi, šta to za Trebinje znači.
Ali ne i Nebojša Vukanović.
On je žedan tuđe propasti, jer samo tako može pokriti sopstvene neupjehe i komplekse.
Zato i ne čudi što po zadatku izmišlja, spinuje i vrbuje.
I pažljivo pred spavanje razrađuje planove kome i kako na naperfidniji mogući način da napakosti,  koga da iskoristi za postizanje sopstvenih poena i slave. Jer to mu je jedini cilj.
I kad bi kojim slučajem nekada on bio taj koji odlučuje svi njegovi saradnici za dan bi bili smijenjeni. Oni koji su danas na listi i oni koji će doći sutra. Jer oni su kao i sve ostalo za njega samo roba za jednokratnu upotrebu.
Pokazuje to lista bivših prijatelja i saradnika koja je podugačaka, i želja da mnoge od njih ponizi i ostavi bez hljeba . Ali ta želja je baš kao i ona da poraste samo pusti san“, navodi se u pismu.

Herceg tv