Građani čekali u redovima: Lista „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“ do sinoć prikupila 83.427 potpisa

Građani Srbije su nastavili da daju potpise za podršku izbornoj listi „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“, a do 22 časa sinoć to je učinilo 83.427 građana, rečeno je Tanjugu u Srpskoj naprednoj stranci.

Naprednjaci su počeli u srijedu prikupljanje potpisa podrške za predaju izbornih lista na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima, a građani su u Beogradu i širom Srbije čekali u redovima da bi dali potpis.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i član SNS podržao je sinoć listu u opštinskom odboru na Savskemo vencu, a tokom popodneva potpise za podršku liste su dali i predsjednik naprednjaka Miloš Vučević, povjerenica za Beograd Ana Brnabić, kao i drugi stranački funkcioneri.

Za podnošenje izborne liste potrebno je da se prikupi najmanje 10.000 ovjerenih potpisa građana. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je juče parlamentarne izbore za 17. decembar, a predsjednik Skupštine Vladimir Orlić lokalne izbore u 65 gradova i opština.

Prethodni članak„Srpska je izložena velikim pritiscima i važno je da postoji neko ko nas razumije“ Perović najavio odlazak Dodika kod Putina
Naredni članakĐoković poslao poruku Izraelu i Palestini