Grad Mostar za 30 porodica osigurao božićne bonove u vrijednosti od po 200 KM

Povodom predstojećeg praznika  pravoslavnog Božića, Gradska uprava Grada Mostara je danas u Centru za socijalni rad podijelila bonove u iznosu od 200 KM za 30 socijalno ugroženih porodica pravoslavne vjeroispovijesti.

Na ovaj način Grad Mostar već 18 godina za redom uljepšava praznike svojim sugrađankama i sugrađanima, a koji su u stanju socijalne potrebe.

Bonove je korisnicima uručila glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina. U svom obraćanju, uz prigodne čestitke za Novu godinu i Božić, naglasila je kako će Gradska uprava u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti nastojati osigurati što je moguće više sredstava i socijalnih korisnika koji će biti na korist korisnicima Centra za socijalni rad.

Uz glavna savjetnica Grada Mostara podjeli bonova je bila je prisutna direktorica Centra za socijalni rad Zdravka Marić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić, Šef službe za socijalne i stambene poslove Elvedin Gadara, savjetnik za odnose s javnošću Miroslav Landeka.

Prethodni članakPetrović: Elektroprivreda RS u 2023. godini ostvarila najveću dobit u svojoj istoriji
Naredni članakHERCEGOVAČKI GRAD ZAVIJEN U CRNO, proglašen dan žalosti: Dva mladića stradala u saobraćajnoj nesreći, bili komšije i prijatelji