GOLIŠAVE NA SNIJEGU: Hercegovka raspametila fotografijom

 

Najpoznatija hrvatska navijačica, Hercegovka Ivana Knoll (28) ponovo ne miruje kada su u pitanju golišave fotografije na društvenim mrežama. Uvijek provokativna, najradije pozira u kupaćim kostimima. Iako je ljeto odavno prošlo, a temperature su sve niže, Ivanu to ne sprječava da i dalje pozira u kupaćim kostimima.

 • Ivana Knoll

  Ivana Knoll

  FOTO: INSTAGRAM


Čim je pao snijeg i malo se zadržao, Knoll je iskoristila priliku i “okinula” provokativnu fotografiju. Za nju nema zime, a fotografija u jednodijelnom kostimu ubrzo je skupila više od 30.000 lajkova.

Uz kostim je iskombinovala sivu kapu i crne čizme, a komentari pratioca samo su stizali. Pohvalili su je na račun izgleda, no ima i onih koji su se zabrinuli jer je tako golišava izašla na snijeg.

– Nije ti hladno? Prehladit ćeš se. Je li ti dobro? – pisali su joj. No Ivana se nije obazirala.

 • Jelena Karleuša

  Jelena Karleuša

  FOTO: INSTAGRAM


Knoll nije jedina koja je pozirala na snijegu gotovo bez odjeće. Prije nje sličnu je fotografiju objavila Jelena Karleuša (42). Pozirala je na skijalištu u čizmama i tangama.

I njoj su brojni pratioci komentarisali kako je ovaj put stvarno pretjerala, ali baš poput svjetskih zvijezda, Jelena se nije osvrtala na komentare već ih ažurno brisala.

Slobodne dane pjevačica je iskoristila za skijanje, no vjerovatno niko nije očekivao da će pozirati u tako oskudnom izdanju.

 

 • Hana Hadžiavdagić-Tabaković

  Hana Hadžiavdagić-Tabaković

  FOTO: INSTAGRAM


I poznata influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković ovaj potez odradila je već prošle godine, ali je nedavno na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju na snijegu.

avaz