(FOTO) Andrijana Lazić pozirala na ivici zgrade: Otac preminule pjevačice objavio potresnu fotografiju

Pjevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mjestu Velino selo, kod Bijeljine.

Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost.

Naime, Nebojša Lazić Zenga, otac pokojne pjevačice, podijelio je potresnu sliku svoje mezimice iz prestonice Emirata na kojoj se vidi kako ona pozira na ivici zgrade sa pogledom na cijeli grad.

Kako je Andrijana poginula upravo usljed pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla i natjerala da pomisli da je ovo mjesto gdje je poginula.

Podsjetimo, njen otac, napisao je na svom Instagram profilu da će da se uključi u istragu vezanu za smrt kćerke, te da će otići direktno u Dubai.

Andrijana Lazić
FOTO: NEBOJSA LAZIC ZENGA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

 

– Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumijevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osjećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi – počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

– Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite – napisao je on na Fejsbuku, prenosi Blic.

Prethodni članakAkcija „Niste sami, imate prijatelje“: Dodatna pomoć kompanije m:tel za povratnike u opštinama Glamoč i Bosansko Grahovo
Naredni članakSPC proslavlja Svetog Savu-prvog srpskog prosvjetitelja i arhiepiskopa