Formiran Gradski odbor Narodne partije Srpske u Trebinju (FOTO)

Pred više od 200 članova i 150 delegata večeras je u prostorijama Kulturnog centra u Trebinju održana Izborna skupština na kojoj je formiran Gradski odbor Narodne partije Srpske Trebinje.

Izbornoj skupštini Gradskog odbora NPS Trebinje prisustvovao je predsjednik stranke, Darko Banjac, poslanici NPS Dragan Galić, Diko Cvjetinović, Đorđe Popović, kao i gosti iz koalicionih stranaka na čelu sa generalnim sekretarom SNSD Lukom Petrovićem.

Za predsjednika Gradskog odbora NPS Trebinje izabran je Jovica Vlatković.

– Narodna partija Srpske ima za cilj da na izborima sljedeće godine bude među tri najsnažnije političke partije. Takođe, očekujemo da naša stranka u Izbornoj jedinici 9 dobije svog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Kao članica vladajuće koalicije, NPS će voditi računa o interesima građana Trebinja, Hercegovine i Republike Srpske. Možemo da odgovorimo na sve izazove, obaveze i da se odgovorno ponašamo – poručio je Jovica Vlatković, novoizabrani predsjednik Gradskog odbora NPS Trebinje.

On je istakao da su za NPS „prioritet svih prioriteta“ ekonomski razvoj, dosljedno poštivanje i provođenje Dejtonskog mirovnog sporazuma, odbrana Ustavom garantovanih prava i nadležnosti Republike Srpske, međunacionalna tolerancija i njegovanje kulture političkog dijaloga.

– Radićemo za dobrobit svih građana, uz međusobno uvažavanje i toleranciju, istovremeno štiteći interese Republike Srpske i srpskog naroda, jer je to jedini način za bolje sutra – istakao je Vlatković.

Predsjednik Narodne partije Srpske, Darko Banjac, rekao je da NPS svakim danom postaje sve snažniji faktor na domaćoj političkoj sceni.

– Večeras smo održali Izbornu skupštinu Gradskog odbora NPS Trebinje. Izabrali smo Gradski odbor i njegovog predsjednika. NPS svakim danom sve više jača i formiramo sve veći broj opštinskih i gradskih odbora. Sama činjenica da posljednjih desetak dana svjedočimo konstantnim napadima na NPS i mene, kao predsjednika stranke, govori o tome da NPS jača i da ide uzlaznom putanjom – poručio je predsjednik Narodne partije Srpske.

Prethodni članakNOVAK ISKRENO “Jurim istoriju, to je moja inspiracija”
Naredni članak“Očekuje se NOVI TALAS” Dr Gvozdenović objasnila razliku između delta i lambda soja korone