Filmsko hapšenje vozača saniteta koji je vozio drogu: Policija pronašla 3 velike KESE PUNE MARIHUANE (VIDEO)

Tri velike kese marihuane pronađene su u vozilu Hitne službe koje pripada Domu zdravlja u Raški. Tom prilikom uhapšena je jedna osoba.

Na magistralnom putu Novi Pazar Raška kretalo se vozilo Hitne službe ka Novom Pazaru i tom prilikom je zaustavljeno od strane pripadnika policije koji su operativnim radom sumnjali da se u vozilu nalazi droga. Tokom pretresa vozila pronađena je marihuana.

Direktor Doma zdravlja Milisav Galjak rekao je za A1 da očekuje od nadležnih institucija da otkriju istinu.,

– Zatečen sam tom informacijom. Apelujem na nadležne da se sazna istina i sankcioniše se bez obzira ko je u pitanju – rekao je Galjak.

Osumnjičeni je na saslušanju i biće predat nadležnom Tužilaštvu. Inače, od početka 2022. godine do danas, Kriminalistička policija u Novom Pazaru zaplijenila je preko 400 kila različitih vrsta opojnih supstanci.

Prethodni članakPogledajte u nebo, kakav bude Mjesec, takva će biti i godina: SPC i vjernici danas obilježavaju Svetog Simeona Stolpnika
Naredni članakKAVČANI KOPIRALI ESKOBARA Kriminalci iskopali tunel od 30 metara, plan im bio da ga koriste za bjekstvo ili likvidaciju