ELEKTROPRIVREDA REPUBLIKE SRPSKE: PODRŠKA TENISKOM KLUBU, VRTIĆU I OMLADINSKOJ ORGANIZACIJI

TREBINjE – “Elektroprivreda Republike Srpske” /ERS/ danas je potpisala ugovore o finansijskoj podršci Teniskom klubu “Foča” iz tog grada, Dječijem vrtiću “Bajka” iz Čajniča i Omladinskoj organizaciji “Zajedno možemo sve” iz Trebinja.

Iz ERS-a je saopšteno da se ulaganjem u sport ulaže u zdravlje i razvoj mladih u cijeloj Republici Srpskoj.

Direktor Teniskog kluba “Foča” Dejan Pavlović rekao je da će klub, koji okuplja više od 40 polaznika i ima tradiciju dugu više od četiri decenije, novac usmjeriti na rekonstrukciju teniskog terena što će biti od ogromnog značaja za mlade sportiste i njihov dalji rad.

Generalni direktor ERS-a Luka Petrović potpisao je ugovor o podršci sa direktorom Dječijeg vrtića “Bajka” iz Čajniča, a sredstva namijenjena vrtiću biće značajna za rad te ustanove, navodi se u saopštenju.

ERS je prepoznala ideje i entuzijazam mladih ljudi iz Omladinske organizacije “Zajedno možemo sve” iz Trebinja koju je podstakla da razvija projekte značajne za mlade, njihov razvoj i uključivanje u društveni život, naveli su iz te kompanije.

Istakavši značaj dogradnje omladinske politike i razvijanja kvalitetnih sadržaja, Petrović je, poslije potpisivanja ugovora sa predstavnikom te organizacije Aleksandrom Kojović, poželio uspjeh i plodonosan rad ovim mladim ljudima.

Prethodni članakBILEĆA: Da li će biti raspuštena Skupština?
Naredni članakMUP HNK: Zbog navijačkih nereda privedena 21 osoba