Državljanin BiH uhapšen u Budvi

BUDVA – Budvanska policija je u saradnji sa službenicima Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju uhapsila je tri međunarodno tražena lica.

Iz Uprave policije (UP) kazali su da su na osnovu operativnih saznanja policijski službenici su na području opštine Budva pronašli i uhapsili M.T. (40) iz Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana potjernica NCB Interpola Sarajevo zbog krivičnih djela teške tjelesne povrede i teške krađe, pišu vijesti.me.

“Slobode su lišeni i A.U. (39) i A.M. (52), državljani Ruske Federacije, za kojima su raspisane međunarodne potjernice NCB Interpol-a Moskva zbog krivičnog djela mito – davanje mita u izuzetno velikim razmjerama koje je izvršila organizovana grupa od člana člana”, kazali su iz UP. Dodaju da su nakon dobijanja informacija od strane NCB Interpola Podgorica u vezi sa traženim licima, službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva su u vrlo kratkom vremenskom periodu, preduzimajući opsežne provjere i aktivnosti na više lokacija u Budvi, utvrdili gdje se nalaze tražena lica i iste lišili slobode na osnovu međunarodnih potjernica. Oni će, zaključuju iz UP, biti privedeni sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalju nadležnost.

Prethodni članakDetalji vršnjačkog nasilja u Banjaluci: Učenik poslan na pregled u UKC RS
Naredni članakBreskvica: Nikad se više neću prijaviti na Beoviziju