DRITAN NAPRAVIO LOM NA TVITERU: Pogledajte mu govor! Napali ga rivali jer je bio pod Ostrogom! VIDEO

PODGORICA – Tokom jučerašnje skupštinske rasprave u Crnoj Gori posebno se izdvojila jedna poruka lidera koalicije „Crno na bijelo“ Dritana Abazovića koga su napadali rivali jer je pregovarao o vladi u Ostrogu.

On je rekao da je s velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

Abazović je istakao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala Svetog Trifuna ili džamija, uvijek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mjesta kada je riječ o donošenju važnih odluka.

​“Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi…Ja nisam i nikada neću. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mhestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor“, rekao je Abazović i dodao da nema kompleks od bilo koga ili bilo čega, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru.

Reakcije na Abazovićevu izjavu ne jenjavaju ni danas i predmet su rasprave na društvenim mrežama.

Podshetimo, na jučerašnjoj konstitutivnoj shednici za predshednika crnogorske Skupštine izabran je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i predat je zahthev sa 41 potpisom poslanika za formiranje Vlade Crne Gore.