Dodik: Podržati patriotske snage u Srbiji koje su uvijek pokazale dobar odnos prema Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Beogradu sa Aleksandrom Šapićem, predsjednikom Privremenog organa grada Beograda.

– Podržavam Šapića da i na izborima koji dolaze dobije većinu u Beogradu i da nastavi posao koji je do sada dobro radio. Pozivam sve one koji su na bilo koji način vezani za Republiku Srpsku da podrže njegov tim i njega u naporima da nastavi svoj posao koji je do sada uspješno radio – naveo je Dodiik.

Dodik ističe da su u Srbiji patriotske snage koje su predvođene Aleksandrom Vučićem uvijek pokazaivale dobar odnos prema Srpskoj.

Istakao je da smatra da je sasvim prirodno da se politički podrže te političke opcije.

– Sa druge strane, imate one koji pokušavaju da devastiraju Srpsku, smatrajući da ne treba da postoji. To su naši protivnici. Tokom svih ovih godina saradnje s predsjednikom Vučićem i gradonačelnikom Šapićem uvijek je bilo pitanje prema Srpskoj – šta treba pomoći. Ne jer smo u stanju socijalne potrebe, nego pitanje ljudi, srpskog naroda, braće. Zato sam zahvalan za pomoć za Gradsku kuću u Sokocu, koju ćemo zajedno graditi – naveo je Dodik.

Prethodni članakVelež udaljio Sarajevo od Borca
Naredni članakVučić: Ako uslov Brisela bude Kosovo u UN, onda nam zatvaraju vrata u EU