Dodik na TikToku odgovarao na pitanja: Birao između Trampa i Bajdena, Jokića i Teodosića, Izetbegovića i Bećirovića

Milorad Dodik predsjednik Republike Srpske prisutan je i na TikToku, društvenoj mreži koja je najpopularnija kod tinejdžera, a u posljednjem videu je odgovario na nekoliko pitanja.

– TikTok nam dozvoljava da se još bolje upoznamo – naveo je Dodik na ovoj društvenoj mreži odgovarajući na pitanja o ličnim preferencijama.

Birajući između Vašingtona i Moskve, Dodik je rekao da je Moskva veći grad, a između Donalda Trampa i Džo Bajdena, izabrao je bivšeg predsjednika SAD-a.

Na pitanje “EU ili BRICS”, Dodik je rekao da su obje organizacije jednako dobre.

Jedno od pitanja bilo je i Bakir Izetbegović ili Denis Bećirović?

– Ko ih voli neka ih vodi kući – odgovorio je Dodik.

@mile_dodik

ТикТок нам дозвољава да се још боље упознамо. #republikasrpska #tiktok #fyp

♬ original sound – mile_dodik

Dodik je otkrio da između Instagrama i Tik-Toka bira TikTok, kao i da više voli ljeto, rakiju, šljivovicu, piletinu. Naveo je i da voli i fudbal i košarku, ali prednost daje uvijek košarci, dok mu je na prvom mjestu Partizan, pa Crvena zvezda, zavisi koji je sport u pitanju.

Na pitanje izbora između srpskih košarkaša Nikole Jokića i Miloša Teodosića, Dodik je rekao da su mu obojica jednako dragi. Na pitanje “Republika Srpska ili BiH”, Dodik je istakao da je izbor uvijek RS.

Prethodni članak(VIDEO) “Čovjek u prvu smjenu, a ona ostane u krevetu i dopisuje se” Edin iz Maglaja je nezadovoljan današnjim ženama, a za razvode okrivljuje Fejsbuk i mobilne telefone
Naredni članakIzabrana nova Miss svijeta: Plavokosa Kristina je opčinila sve