Dodik: Manje sna za one koji su se bavili nedozvoljenim radnjama

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je građanima Trebinja da aktivnosti policije u vezi sa događajima koji su uznemirili javnost idu u pravom smjeru i da će manje sna imati oni koji su se bavili nedozvoljenim radnjama.

Dodik je istakao da je danas veoma važno obezbijediti bezbjednosno potpuno sigurnu sredinu, dobru saradnju lokalne zajednice i policije, nulti odnos prema bilo kakvom obliku kriminala.

– Moram da poručim građanima Trebinja da se stvari oko događaja koji su se dešavali neposredno ranije, a uznemirili su javnost, kreću u pravom pravcu što se tiče policije i drugih koji to treba da razotkriju – rekao je Dodik novinarima u Trebinju.

Dodik je dodao da će javnost o tome u dogledno vrijeme biti obaviještena, te naglasio da je osnovni preduslov za stabilnost ukupnog sruštva i imati stabilnu bezbjednsnu situaciju

– Sigurno će ovi koji se bave takvim vrstama priče manje imati sna nego što su to imali do sada – rekao je Dodik, koji se danas sastao sa rukovodstvom Policijske uprave Trebinje.

Srna