Đoković održao emotivan govor nakon osvajanja 24. gren slem titule

Sve ovo mi puno znači, ne znam odakle da počnem, moram to da kažem, živim san iz detinjstva i takmičim se u sportu koji je dao sve mojoj porodici, rekao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković poslije osvajanje US Opena, ujedno rekordne 24. gren slem titule.

“Došli smo iz teške situacije 90-ih, ratovi… Moji roditelji su me mnogo podržali da bi mi dali podršku. Ovo je skup sport, nije svima dostupan. Niko se u mojoj porodici nije bavio tenisom, tako da malo čudan izbor. Veliku podršku sam imao. Ovo je vaš trofej koliko i moj. Volim vas”, rekao je Đoković roditeljima, supruzi i djeci koji su bili u njegovoj loži.

Pisati istoriju je nešto specijalno, na svaki mogući način, dodao je Đoković, prenosi Tanjug.

“Imao sam dečački san da budem šampion i osvojim VImbldon. Kada sam to ostvario, pojavili su se novi ciljevi. Nisam verovao da ću biti sa vama i pričati o 24. grend slem titule. Poslednjih par godina sam shvatio da imam šansu da jurim istoriju”, dodao je on.

Prethodni članakDanas počinje Samit procesa Brdo-Brioni: Teme pridruživanje Balkana EU, klimatske promjene, bolji uslovi za mlade
Naredni članak“POMOGLI SU MI BOG I ANĐELI ČUVARI” Novak otvorio dušu nakon finala: Možda nećete vjerovati, ali to mi se mnogo puta desilo