Dječak druga žrtva stravične nesreće u Nišu

Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom audi beogradskih tablica pokosio je Beograđanin N.S, a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

U istoj nesreći teško je povređen još jedan pešak, četrdesetosmogodišnji D.I, koji je preminuo po prijemu u nišku bolnicu.

Isprva se smatralo da je poginula devojka, a kako saznaje portal telegraf.rs, zabuna je nastala zbog duže kose poginulog dvanaestogodišnjaka.

Dječak je išao do tržnog centra da bi kupio hranu za psa i vraćao se kući kada je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mjesta, rekli su sagovornici portala upoznati sa slučajem.

Prema izjavama očevidaca, audi se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake koji su bili na trotoaru.

Policija je potvrdila događaj i saopštila da se sve okolnosti događaja utvrđuju. Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće nije bio u alkoholisanom stanju, prenosi Telegaf.rs.