Detalji zločina u Prnjavoru: Žena se branila od supruga, on je više puta ubo nožem

Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je više puta ubo suprugu Draganu (53) prije nego što ju je preklao, a nesrećna žena se branila od njega, utvrđeno je obdukcijom njenog tijela.

On je ovaj zločin počinio u subotu ujutro u njihovoj prodavnici u prnjavorskom selu Crkvena nakon čega je presudio sebi strujnim udarom u podrumu kuće, saznaje Glas Srpske.

Prema informacijama, na  tijelu  Dragane pronađeno je više ubodnih rana, ali i odbrambenih povreda.

Stravičan zločin otkrila je radnica njihove prodavnice koja je došla na posao.

“Ona je zatekla  beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za kablove i tako se ubio strujnim udarom. Kabal mu je bio obmotan oko ruke, a pronađen je i prekidač kojim je uključio električnu energiju”, rekao je izvor blizak istrazi.

Mještani Crkvene pričaju da su supružnici i ranije svađali i da su duže vrijeme imali problema zbog kojih je čak reagovala i policija.

Oni su ispričali da je kobnog Dragana čistila ispred prodavnice i kada je naišao Zoran ušla je unutra, a on za njom. Prema njihovim riječima čula se galama i uzvici, ali oni nisu obraćali pažnju jer su se supružnici i ranije prepirali.

“Niko nije očekivao ovakvu tragediju”, rekao je jedan mještanin Prnjavora ne želeći da mu pominjemo ime.

(Glas Srpske)

Prethodni članakAktivni požari na području Bileće i Gacka
Naredni članakU Srpskoj koronom zaraženo još 40 osoba