Detalji zločina KAKAV SE NE PAMTI: Sin ušao u kuću i našao majčino tijelo u lokvi krvi, a onda vidio muškarca iza frižidera

Jelka Nastasić ubijena je u svojoj kući u Ulici branka Radičevića u centru Sombora udarcima tupim predmetom po glavi. Tijelo brutalno ubijene žene pronašao je njen sin koji je, kada je ušao u kuću, uočio dva muškarca! Jedan se krio iza frižidera, a drugi iza loze, a onda su se dali u bijeg!

Policija je zločin klasifikovala kao ubistvo iz koristoljublja, i iako su izvršilac, ili izvršioci za sada nepoznate osobe, policija ima brojne tragove i istraga zločina je u toku.

Ubistvo nesrećne žene dogodilo se u četvrtak oko 15 časova. Tijelo nesrećne žene pronašao je njen sin i u trenutku njegovog ulaska u kuću, kako pričaju komšije, uočio je dvojicu muškaraca – jednog koji se sakrio iza frižidera, a drugog iza loze! Zatim su se obojica dali u bijeg u pravcu zadnjeg izlaza kuće, piše Blic.

Šokirani muškarac majku je pronašao u lokvi krvi, najvjerovatnije svučenu s kreveta, a od šoka jedino što je uspio da uoči je da su u pitanju „crnomanjasti muškarci, u majicama kratkih rukava i da jedan ima tetovažu“.

Prethodni članakŽena preminula od ujeda stršljena
Naredni članakŠANSA ZA 20. TROFEJ Đoković: Iskustvo je na mojoj strani, došao sam da osvojim Vimbldon