Detalji saslušanja Bake Praseta: Tužilaštvo će ispitati sve osobe koje su bile upućene u odnos jutjubera i preminule Kristine Kike Đukić

Bogdan Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Jutjuber je negirao odgovornost za događaj. On je na saslušanju rekao da je sukob postojao prije dvije godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

U narednom periodu će biti saslušane sve osobe koja mogu dati značajne informacije kako bi se sagledali svi aspekti događaja. Tužilaštvo će u narednom periodu preduzeti sve potrebne korake radi toga, a u pitanju su osobe koje su poznavale Baku Praseta i Kristinu Kiku Đukić u svjetlu njihovog odnosa.

Podsjećamo, Bogdan Ilić, kolega tragično preminule jutjuberke ranije se oglasio povodom vijesti o tragediji.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

– Večeras ću reći sve od srca. Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o cijelom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način – napisao je on.

Zatim, Baka Prase nastavlja da se ograđuje od sve priče.

– Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog djela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da “operem” svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok – dodao je jutjuber, prenosi Blic.

Prethodni članakTRAGEDIJA NA SVINJOKOLJU Muškarac (44) pomagao komšiji, posjekao se i iskrvario nasmrt
Naredni članakDIJANA HRKALOVIĆ NA SLOBODI Ukinut joj je pritvor, braniće se sa slobode