Delegacija ERS-a na Petom samitu privrednih lidera u Beogradu

Delegacija “Elektroprivrede Republike Srpske”, na čelu sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem, učestvuje danas u Beogradu na Petom Samitu privrednih lidera na kojem će biti riječi o ekonomskim perspektivama i prognozama, potencijalima privrede i digitalnoj poljoprivredi, saopšteno je iz ovog preduzeća.

“Ovo je jedan od najznačajnijih biznis događaja godine i konferencija na kojoj govore predstavnici zemalja, najviši rukovodioci, vlasnici i predsjednici upravnih odbora najuspješnijih regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog sektora i državnih institucija”, navedeno je u saopštenju.

Srn2023-12-1_1049698_0.jpg (208 KB)

Konferencija će otvoriti brojna važna pitanja i pokušati da pruži odgovore kako da lideri balansiraju procese stvaranja stabilnih i održivih kompanija u budućnosti, dok istovremeno pokušavaju da sprovedu strategije koje donose vrijednost danas.

“U vremenu u kojem se suočavamo sa energetskim izazovima i kada svi teže energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije, energetika je i na ovom značajnom skupu jedna od najaktuelnijih tema”, naveli su iz “Elektroprivrede”.

Prethodni članakTrebinjski ljekar Aleksandar Babić transportovan u Mostar
Naredni članakTermoelektrana Gacko u zastoju zbog kvara