Da li se nazire rješenje: Dragan Stojković po 1. put podnosi izvještaj

epa10919469 Head coach Dragan Stojkovic of Serbia looks on during the UEFA EURO 2024 group G qualifying soccer match Hungary vs Serbia in Puskas Arena in Budapest, Hungary, 14 October 2023. EPA-EFE/Tamas Kovacs HUNGARY OUT

Dragan Stojković Piksi i FSS oči u oči. Nazire se rješenje zamršene situacije unutar Fudbalskog saveza Srbije i statusa selektora Piksija.

Kako saznaje Sport klub, do kraja iduće nedjelje biće održana sjednica Izvršnog odbora FSS, na kojoj bi trebalo da se nađe kao tema i Piksijeva selektorska sudbina.

Stojković bi tada trebalo da podnese izvještaj članovima fudbalske vlade, prvi put od imenovanja za šefa struke Orlova, marta 2021. godine.

Da li će se Dragan Stojković i pojaviti u Staroj Pazovi, zavisiće lično od njegove odluke. Očekuje se, ipak, pozitivan Piksijev odgovor i dolazak u Kuću fudbala.

Planirano za danas, zasjedanje Odbora za hitna pitanja odloženo je za ponedjeljak, osmi julski dan.

Tada bi četvoročlano operativno tijelo, u sastavu Dragan Džajić, Janoš Žemberi, Branko Zečević i Sandra Sremčević, trebalo da osvoji set odluka vezanih za takmičenje u narednoj sezoni.

Da li će “fudbalska vlada” razmatrati odmah potom i potencijalni raskid saradnje sa selektorom, teško je sa izvjesnošću prognozirati.

Prethodni članak“Moje posljednje 3 vezu su trajale 16 godina” Rada Manojlović ISKRENO O LJUBAVI, priznala kakvog sada želi
Naredni članakUstavni sud: Rok za odlazak stranih sudija ne može biti unaprijed određen