Da četovanje bude što zanimljivije: Mesindžer uvodi zvučne emotikone

Fejsbukovi analitičari zaključili su da Mesindžer treba zvučne emotikone te da će njihovo uvođenje ispuniti očekivanje brojnih korisnika popularne aplikacije.

Emodžiji od svojeg uvođenja donose nove načine na koje se korisnici aplikacija za dopisivanje mogu izraziti. Dodamo li im zvuk, oni će postati još zanimljiviji, zar ne? To pitanje postavlja i Fejsbuk uvođenjem najnovije značajke pod imenom Saundmodži.

Saundmodži korisniku omogućavaju slanje kratkih zvučnih isječaka u Mesindžerov čet. Od aplaudiranja, zrikavaca, bubnjeva i zlog smijeha do zvukova iz različitih TV emisija i popularnih filmova.

Za pristup Saundmodžijima, samo započnite razgovor, kliknite na ikonicu smajlija i nakon toga pritisnite na zvučnik gdje ćete moći pronaći impresivnu kolekciju Saundmodžija.

Svaki od zvukova vezan je uz određeni emodži, a korisnici će u njima moći uživati od 17. jula kad stižu na sve dostupne platforme, piše Engadget.

Prethodni članakVacap upozorava korisnike: Nalozi će biti obrisani ako na telefonu imate ove aplikacije
Naredni članakKristina Kovač, poziv na akciju: Žene, djevojke, udružimo se u borbi za slobodu i pravo da budemo baš onakve kakve jesmo!