Cvijanovićeva čestitala Pelegriniju pobjedu na predsjedničkim izborima

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je Peteru Pelegriniju pobjedu na predsjedničkim izborima u Slovačkoj i izrazila uvjerenje da će zemlju voditi odgovorno i mudro i doprinijeti daljoj izgradnji i sveukupnom napretku Slovačke Republike i njenih građana.

– Upućujem Vam srdačne čestitke povodom izborne pobjede i osvojenog predsjedničkog mandata, sa iskrenim željama za dalji prosperitet i blagostanje Vaše zemlje i prijateljskog naroda Slovačke – navela je Cvijanovićeva u čestitki.

Cvijanovićeva je izrazila zahvalnost Slovačkoj za dosadašnju podršku BiH na njenom putu ka EU, kao i na svim naporima koji se ulažu u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Koristim ovu priliku da izrazim spremnost za unapređenje dosadašnjih odnosa, jačanje ekonomskih veza i saradnje u svim oblastima, na dobrobit naših građana i poželim uspjeh u daljem radu – navela je Cvijanovićeva.

Kandidat slovačke nacionalističke ljevice Peter Pelegrini pobijedio je na predsjedničkim izborima sa osvojenih 53,26 odsto glasova.

Prethodni članakKonaković okuplja Bošnjake iz regije, optužili ga da kopira Vučića
Naredni članakĐoković postao najstariji broj jedan u istoriji tenisa