Cvijanović: Srpska i Srbija zajedno – nikada na štetu drugih

Da vječno žive Republika Srpska i Srbija, i praznuju i da otvoreno pogledaju sve ono što ih čeka u budućnosti, poručila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović nakon što je izaslanik predsjednika Srbije Aleksandar Vulin uručio replike ratnih zastava ispred Palate Republike povodom Dana srpskog jedinstva.

Ove zastave se nalaze u srcu našeg naroda, naših građana, naglasila je predsjednica Srpske.

– Tako i počinjemo ovu manifestaciju, jer ovo je veliki događaj za Srpsku i Srbiju, ali nikada na štetu drugih – istakla je Cvijanović.

Izaslanik predsjednika Srbije Aleksandar Vulin uručio je povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave predsjednici Republike Srpske replike ratnih zastava ispred Palate Republike.

Vulin je zastave uručio u prisustvu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i premijera Srpske Radovana Viškovića.

Cvijanović i Vulin su u prisustvu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i premijera Srpske Radovana Viškovića prethodno u Palati Republike razgovarali povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.