Cvijanović: Sačuvati tradicionalnu porodicu

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da je Republika Srpska tradicionalno društvo u kojem se njeguje porodica i da to treba sačuvati.

– Mi znamo da je porodica ta u kojoj sve počinje i u suštini oko toga gradimo društvo u Republici Srpskoj – rekla je Cvijanovićeva u podkastu “Granica postoji” i dodala da je veoma važno da građani znaju da postoje mjesta gdje se mogu rješavati određene stvari i problemi.

Ona je istakla da je generalna politika Republike Srpske da se njeguju porodice.

– Mi svoju djecu ne odbacujemo sa 16 godina i ne govorimo – idi i snađi se u bijelom svijetu – rekla je Cvijanovićeva i dodala da se tradicionalno porodice okupljaju.

Ona je istakla da društvo mora da funkcioniše na osnovu unutrašnjih veza, jer ako su građani otuđeni jedni od drugih, onda nema tu srećnog društva.

– Na zapadu je mnogo unesrećenih društava, ma kako oni raspolagali nekim materijalnim dobrima. Nema nas 100 miliona, ali znamo koliko je porodica važna i to moramo sačuvati u Republici Srpskoj – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je iskoristila priliku i da svim damama čestita Osmi mart, ženama koje zajedno stoje sa muškarcima na braniku otadžbine.

Cvijanovićeva je dodala kako ne želi da odvaja žene od muškaraca zato što zna da su uvijem zajedno u svemu, i u političkom radu i u svakodnevnom životu.

– Želim da se zahvalim na velikom strpljenju i na dosljednosti koju žene pokazuju, i one koje se bave politikom, političkim radom – rekla je Cvijanovićeva.

Prethodni članakPETROVIĆ: U TOKU PROJEKTI VAŽNI ZA STABILNOST ELEKTROENERGETSKOG SISTEMA
Naredni članakPoraz Partizana u Milanu