Cvijanović-Brnabić: Srbija će nastaviti da razvija neraskidive veze sa Srpskom

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sastala se u Beogradu sa predsjednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić, gdje su konstatovali da su mir i stabilnost ključni za dalji napredak Srbije i Republike Srpske i da će Beograd nastaviti da podržava Banjaluku i razvija neraskidive veze koje, neće narušiti nikakvi pritisci, ni spoljni, niti unutrašnji.

– Pred Srbijom i Republikom Srpskom je mnogo izazova, ali uvjerena sam da ćemo ih mudrošću, slogom i zajedničkim snagama uspješno prevazići – istakla je Cvijanovićeva, te dodala da je uvjerena da će Brnabićeva funkciju predsjednice Narodne skupštine obavljati posvećeno, odgovorno i uspješno, na isti onaj način na koji je sve ove godine vodila Vladu Srbije.

Brnabićeva je dodala da ne treba dozvoliti bilo kakve dalje podjele među srpskim narodom.

– Današnji susret je dobra prilika da razgovaramo o svim izazovima sa kojima se suočava naš narod i svemu što nas čeka u narednom periodu, kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti – navela je Brnabićeva na svom Instagram nalogu.

Prethodni članakPROGRAMI PODRŠKE ZA RASELJENA LICA I POVRATNIKE U IZNOSU OD 45,8 MILIONA KM
Naredni članakVučić: Srbija podržava integritet BiH, ali i Srpske u skladu sa Dejtonom